Voksbehandlinger

- den blideste voksbehandler i København, Valby

Få fjernet uønsket hårvækst med en voksbehandling

I Ecolicious by Friis tilbyder vi en blid voksbehandling til at fjerne uønsket hårvækst, herunder intim hårfjerning, så du kan slippe af med den uønskede hårvækst i de nedre regioner. I øjeblikket behandler vi kun kvinder de intime steder, mens vores øvrige voksbehandlinger af eksempelvis ryg, bryst, arme og ben er for både mænd og kvinder.

Behandlingen foregår i vores salon, der har en central beliggenhed lige ved Spinderiet og Valby Langgade tæt på Frederiksberg.

​Vælg den rette hårfjerningsbehandling for dig

Vi tilbyder en række forskellige behandlinger til intim hårfjerning, så du kan få lige den behandling, du ønsker dig. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • ​Brasiliansk (Full Brazil, kaldes også for Hollywood)
  • Bikini voks
  • ​Tanga (kaldes også for Californien)

Uanset hvilken behandling du vælger, kan du forvente, at den holder i ca. 4-6 uger.

Brasiliansk hårfjerning

Brasiliansk hårfjerning er en populær intim hårfjerning, der fjerner al kønsbehåring fra skamlæber og mellemkød med undtagelse af en smal stribe eller en trekant på venusbjerget. Denne hårfjerningsmetode kaldes også for ”Playboy”.

Hos os laver vi denne behandling, men vi kalder den for en full brazil (Hollywood). Det betyder voksbehandling af alt ved venusbjerget, skamlæber, mellemkød samt mellem baller ved anus.​

Bikini, Californien og Tanga

Disse former for intim hårfjerning dækker over fjernelse af kønsbehåringen med undtagelse af en smal, lodret stribe, hvilket gør behandlingen særligt velegnet til smalle bikinier. Modsat den brasilianske metode bliver der ikke fjernet hår ved kønslæberne eller mellem ballerne.

​Vi tilbyder en plejende og beskyttende intim hårfjerning

Intimområdet er meget følsomt, og derfor tilbyder vi altid en plejende og beskyttende behandling ved hjælp af voks fra LYCON.

Det er et Australsk testvindende brand inden for voks til hårfjerning. Ved at anvende denne voks kan du få plejet, beskyttet og bevaret din huds barriere både før, under og efter behandlingen.

Særlige pakker til dig der er gravid

Preggo-pakkerne til gravide, er den perfekte gave til dig selv imens du er gravid og stadig gerne vil fremstå pæn.

Small (Brazil + underben) 695 kr.

Medium (Brazil + underben + armhuler) 795 kr.

Large (Brazil + hele ben + armhuler) 995 kr.

​​Hvor længe holder en voksbehandling?

En voksbehandling holder ca. i 4-6 uger. ​​

Få en plejende og beskyttende hårfjerning

logo (2)

LYCON er fra Australien og skabt af Lydia Jordane, som i dag er verdensførende voksspecialist. LYCON er det mest testvindende brand inden for voksning på verdensplan.

LYCON har altid sat en stor ære i at være kompromisløs, når det gælder kvalitet, råvarer, viden, teknikker og præstation. Dermed skiller LYCON sig ud, fordi det ikke kun er en hårfjerning, men en voksbehandling, der plejer, beskytter og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter voksbehandling.

LYCON blev etableret i Australien i 1978 af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane. I dag nyder LYCON et velfortjent ry som crème de la crème inden for voks til hårfjerning. Det er det foretrukne valg på de mest eksklusive spahoteller og skønhedssaloner i mere end 65 lande.

Filosofien bag LYCON er baseret på uovertruffen produktkvalitet, fantastiske resultater og høj professionalitet, som har givet LYCON sit enestående ry og verdensomspændende anerkendelse.

Før voksbehandling:

Vær aldrig bange for at lade dit hår gro, jo længere jo bedre.

Dine hår skal være 1-1,5 cm lange for at opnå det bedste resultat. Det er derfor vigtigt du lader dit hår gro ca. 2-3 uger efter sidste brug af skraber.

Brug gerne en blid skrub dagen før, og kom gerne i løst bomuldstøj på dagen.

Efter voksbehandling:

Dine hårfollikler er åbne efter en voksbehandling, og det er derfor vigtigt at undgå irritation. Det ligeledes vigtigt at forebygge indgroede hår.

Så undgå derfor alt for varme brusebade, svømning, træning, solbadning og solarium før rødmen er aftaget.

Smerten ved voksbehandling er meget individuel, nogle mærker det mere end andre.

2. og 3. gang man bliver voksbehandlet, vil smerten være en hel anden, da hårene vil være finere, blødere og reduceret. Det er derfor også altid en god ide at gå i gang med sin voksbehandlingsrutine om vinteren, da man om vinteren bedre kan skjule sine lange hår under tøjet samtidig med, at man reducerer sine hår til om sommeren, hvor vi igen smider tøjet.

Vi ønsker at give den blideste behandling

Vi går meget op i, at vores kunder føler sig tilpas undervejs. Vi forbehandler og efterbehandler altid på huden for at opnå det bedste resultat. I vores verden behøver man ikke lide for skønheden, hvis det kan undgås. Derfor er det vores mål at blive omtalt som den blideste voksbehandler.​

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv til Ecolicious

Så send dem gerne til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig! Nedenunder finder du vores kontaktoplysninger.

​Telefon

29 87 18 83

​E-mail

info@ecolicious.dk

Adresse

Skolegade 9 / Spinderiet
​2500, Valby

- Klik her for rutevejledning

Firmanavn

Ecolicious

CVR: 25611624

Cookiedeklaration

Sociale medier

 ​facebook_2  instagram_3

Åbingstider

Mandag:  09.00 - 18:00

Tirsdag: 09.00 - 18:00

​Onsdag: 09.00 - 18:00

​Torsdag: 09.00 - 19:00

​Fredag: 09.00- 19.00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Søndag: Lukket