Wellness massage – afslapning
​til krop og sind

Forkæl dig selv eller en du holder af

Kunne du tænke dig at prøve en massage, der virker afslappende og plejer dit fysiske såvel som mentale velvære? Så kan vi ved Ecolicious Beauty by Friis tilbyde en wellness massage, der kan virke berigende for din livskvalitet. Med nænsomme og faste hænder kan vores massører give en behandling, der virker både afstressende, afspændende og beroligende.

Hvis du bor i Valby, på Frederiksberg eller et sted her i området, så kan du nemt og hurtigt komme forbi vores klinik. Vi holder nemlig til midt i Valby, mellem Spinderiet og Valby Langgade, hvor der er gode muligheder for parkering og offentlig transport. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med en fantastisk massage, der afslapper krop og sind.

Kom af med spændinger og smerter
​med vores massage

Hvis du går med spændinger i ryggen eller omkring nakken, så kan du komme forbi Ecolicious by Friis og mærke, hvordan vores massage kan gøre underværker for dig. Med vores massage afspænder vi dine muskler langsomt og forbedrer blodcirkulationen i kroppen, hvilket både virker afslappende og smertelindrende.

Vores wellness massage er den perfekte gave, hvis du ønsker at forkæle en, du holder af, med en oplevelse, hvor deres behov kommer i første række, og de får lov til at nyde den ultimative afslapning. 

Her kan massagen eventuelt kombineres med en ansigtsbehandling, en tur i frisørstolen eller en af vores mange andre ydelser. Vi kan altså tilbyde en hel wellness dag i vores hyggelige omgivelser.

Vil du bestille en tid?

Vil du høre mere om, hvordan vores massør kan behandle og pleje dine ømme muskler og spændinger i kroppen? Eller vil du bestille en tid til en wellness massage? Så er du altid velkommen til at kontakte os.​

Book tid

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv til Ecolicious

Så send dem gerne til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig! Nedenunder finder du vores kontaktoplysninger.

​Telefon

29 87 18 83

​E-mail

info@ecolicious.dk

Adresse

Skolegade 9 / Spinderiet
​2500, Valby

- Klik her for rutevejledning

Firmanavn

Ecolicious

CVR: 25611624

Cookiedeklaration

Sociale medier

 ​facebook_2  instagram_3

Åbingstider

Mandag:  09.00 - 18:00

Tirsdag: 09.00 - 18:00

​Onsdag: 09.00 - 18:00

​Torsdag: 09.00 - 19:00

​Fredag: 09.00- 19.00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Søndag: Lukket