Spraytan for dig, der drømmer
​om en flot kulør

Få en flot kulør i vores salon

Kunne du tænke dig at få en flot sommerbrun kulør, og leder du i den forbindelse efter en skønhedssalon i København, der tilbyder spraytan til en god pris?

Så er du kommet til det helt rette sted.​

Hos Ecolicious beauty by Friis kan du få lige netop den spraytan, som du ønsker. Vi holder til i flotte lokaler tæt på Spinderiet i Valby. Her er der kun 300 meter til Valby station, 50 meter til Tingstedet og 100 meter til Spinderiets parkeringspladser, hvor du kan parkere gratis i to timer. Uanset om du kommer med det offentlige eller i bil fra for eksempel Frederiksberg eller et andet sted i København, er der således gode transport- og parkeringsmuligheder.

Hvordan foregår spraytan?​

​En spraytan foregår således, at du får sprayet en særlig tanning-væske på din krop, der indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof, der også findes i alle selvbrunere. Farven vil kunne ses med det samme, men det endelige resultat vil som regel først være synligt, når du har været i bad første gang efter behandlingen.

Det kan være en god idé at tage sort tøj på, når du skal have lavet din spraytan, da farven godt kan smitte en smule af, indtil du har været i bad

Vil du booke tid til en spraytan?

​Book din tid online.

​Før behandlingen

Vi anbefaler, at du forbereder dig bedst muligt i dagene op til din spraytan-behandling, da det vil give det flotteste resultat.

Dagen før din spraytan bør du skrubbe din hud i badet og efterfølgende benytte en fugtighedscreme. En skrubning fjerner dine døde hudceller og giver dig en jævn og glat hud, hvilket er et godt udgangspunkt, når du skal have lavet en spraytan. Det er en god idé at slutte af med en fugtighedscreme. Copenhagen Tan, der er officiel spray tanner ved Dansk Bodybuilding og Fitness Forbunds DM, er vores leverandør, og derfor kan vi tilbyde gode kvalitetsprodukter til din hud.

På selve dagen for din spraytan bør du igen skrubbe din hud i badet, men her skal du helst undgå at benytte creme, deodorant, parfume og makeup.​​

   Spraytan

Pris pr. behandling: 

250,-​

Ved par behandling pr. person

 200,-​

Efter behandlingen

Efter behandlingen bør du vente 8-10 timer, inden du går i bad. Du bør også undgå træning samt at lægge dine hænder på mave og lår, når du sover, da spraytannen kan misfarve dine håndflader og smitte af på hvidt sengetøj.

Vi anbefaler, at du altid benytter en tan extender eller en tan bodylotion, når du har været i bad, da det forlænger holdbarheden på din tan og giver en flottere farve.​

Hvor længe holder spraytan?

Der kan være stor forskel på, hvor lang tid en spraytan holder alt afhængigt af, hvordan din hud tager imod tanning-væsken, hvordan du har forberedt dig inden behandlingen, og hvordan du plejer din hud efterfølgende. Typisk kan du forvente, at behandlingen holder i 5-10 dage.

Dog er farven mest intens de første 3 dage, hvorfor det er en god idé, at du får lavet din spraytan så tæt på dagen, den skal bruges, som muligt.​

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv til Ecolicious

Så send dem gerne til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig! Nedenunder finder du vores kontaktoplysninger.

​Telefon

29 87 18 83

​E-mail

info@ecolicious.dk

Adresse

Skolegade 9 / Spinderiet
​2500, Valby

- Klik her for rutevejledning

Firmanavn

Ecolicious

CVR: 25611624

Cookiedeklaration

Sociale medier

 ​facebook_2  instagram_3

Åbingstider

Mandag:  09.00 - 18:00

Tirsdag: 09.00 - 18:00

​Onsdag: 09.00 - 18:00

​Torsdag: 09.00 - 19:00

​Fredag: 09.00- 19.00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Søndag: Lukket