Lyse striber

Skal du have lavet lyse striber i dit hår?

Kunne du tænke dig at få lavet lyse striber i håret, så dit hår kan få et smukt farvespil? Hvis du leder efter en lokal frisørsalon i nærheden af Frederiksberg eller Valby, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi tilbyder vi både traditionelle striber i håret samt moderne hårfarvningsteknikker som f.eks. balayage og babylights. Vores salon er beliggende lige ved Spinderiet og Valby Langgade og har således en meget central beliggenhed.

Reflekser i alle hårfarver

Den helt traditionelle type af lyse striber i hår kaldes normalt for reflekser. Disse striber bliver vævet ind i håret som passager, og som regel benyttes der folie til arbejdet.

Du kan derfor godt få lyse striber i leverpostejsfarvet hår, lyse striber i mørkt hår og lyse striber i lyst hår, hvis det er det, du ønsker.

Trends kommer og går, og vi har løbende skiftet helfarve og traditionelle lyse striber i hår ud med et blødere og mere naturligt look. Uanset om du ønsker de traditionelle reflekser eller de mere moderne teknikker, der giver blødere overgange og et mere naturligt look, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vores priser på farvning af hår

Vi tilbyder en forholdsvis billig pris på farvning af hår, uanset om du ønsker lyse striber i kort, langt eller mellemlangt hår. Striberne kan også kombineres med helfarve, hvis du ønsker et helt andet look end det, du har i dag.

Du kan finde en oversigt over alle vores priser ved at klikke her.

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv til Ecolicious

Så send dem gerne til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig! Nedenunder finder du vores kontaktoplysninger.

​Telefon

29 87 18 83

​E-mail

info@ecolicious.dk

Adresse

Skolegade 9 / Spinderiet
​2500, Valby

- Klik her for rutevejledning

Firmanavn

Ecolicious

CVR: 25611624

Cookiedeklaration

Sociale medier

 ​facebook_2  instagram_3

Åbingstider

Mandag:  09.00 - 18:00

Tirsdag: 09.00 - 18:00

​Onsdag: 09.00 - 18:00

​Torsdag: 09.00 - 19:00

​Fredag: 09.00- 19.00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Søndag: Lukket