Ansigtsbehandling med udgangspunkt i dig og dine behov

Få en forkælende og opfriskende behandling

Har du problemer med acne og uren hud, uønskede rynker eller en særligt sensitiv hud? Eller ønsker du blot at forkæle dig selv med en ansigtsbehandling, der opfrisker og kæler for huden i dit ansigt? Så kan vi ved Ecolicious by Friis hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig individuelle ansigtsbehandlinger, der er tilpasset præcist til dig og din hud.

Vores klinik er centralt placeret i Valby mellem Spinderiet og Valby Langgade. Her tager vi derfor mod mænd og kvinder, som kommer fra hele området omkring Valby, eksempelvis fra Frederiksberg. Hos Ecolicious by Friis får du altid en resultatorienteret behandling, der går ind og behandler og plejer præcist dér, hvor du har brug for det.

Hver behandling er personligt tilpasset

Fordi vi ønsker at arbejde resultatorienteret med dig og din hud, tilpasser vi også hver enkelt ansigtsbehandling til den person, vi behandler. Vi har en række behandlinger, som hver især kan være behjælpelig for kunder, der har problemer med uren hud, uønskede rynker, sensitive områder og meget andet. Men vi sætter os nøje ind i præcist dine behov før behandlingen, og tilpasser denne til dig.

​Fælles for alle vores ansigtsbehandling er, at vi dobbeltafrenser huden først for det bedste resultat. Først manuelt og herefter med en nutritransfer brush, som er op til 6 gange mere dybderensende, løsner døde hudceller og stimulerer cellefornyelse. Derudover tilbyder vi dig også efterfølgende rådgivning, så du selv kan vedligeholde det flotte resultat.

Kontakt os og bestil en tid til en ansigtsbehandling

Kunne du tænke at forkæle dig selv eller en du har nær med en ansigtsbehandling, der fornyer, dybderenser og plejer huden i dit ansigt? Så er du altid velkommen til at kontakte os og bestille en tid til en behandling. Vi fortæller også gerne mere om vores forskellige behandlingsformer, hvis du er i tvivl om, hvilken en du skal vælge.

Vi ser frem til at møde dig!

Kontakt os

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv til Ecolicious

Så send dem gerne til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig! Nedenunder finder du vores kontaktoplysninger.

​Telefon

26 28 84 88

​E-mail

info@ecolicious.dk

Adresse

Skolegade 9 / Spinderiet
​2500, Valby

- Klik her for rutevejledning

Firmanavn

Ecolicious

CVR: 25611624

Cookiedeklaration

Sociale medier

 ​facebook_2  instagram_3

Åbingstider

Mandag:  09.00 - 18:00

Tirsdag: 09.00 - 18:00

​Onsdag: 09.00 - 18:00

​Torsdag: 09.00 - 19:00

​Fredag: 09.00- 19.00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Søndag: Lukket