Vegansk lash lift

Vi er hos Beauty by Ecolicious også her uddannet hos Lash Bar Academy som både har saloner i Sverige og Norge. Lash Bar er bl.a. nomineret til årets klinik/salon ved Danish Beauty Awards i 2013 og 2015 og var nogle af de første på markedet. De er leverandør til nogle af vores eyelash & brow produkter som de også selv producerer.​

Lash Lift

​Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere. Lash Lift giver mere volumen og et smukt løft. Dine naturlige vipper bliver smukt buet, så vippebukkeren kan smides væk for evigt.

Et Lash Lift kan være holdbart i op til 8 uger, men det anbefales at få fornyet ca. hver 5. uge for et optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ''gamle'' vipper afstødes dagligt.

Et Brow Lift holder ca. ligeså længe som et Lash Lift.

OBS og procedure ved Lash Lift

Fjern kontaktlinser inden behandling og kom uden øjenmakeup. Du har lukkede øjne undervejs.

Først afrenses øjenområdet samt vipper med en foam udviklet til det. Derefter får du påsat fugtgivende øjenpads, som isolerer de nederste vipper fra de øverste. Dine vipper gives herefter en styrkende vegansk pre-treatment med Biotin (B-Vitamin).

påsættes bløde silikoneforme på dine øjenlåg. Derefter løftes dine vipper forsigtigt op og fastsættes med en vandbaseret lim på formen. Så får vipperne først en vegansk Lifting lotion i ca 7-9 min. Derefter en vegansk Setting lotion. Herefter kan vipperne blive farvet hvis det ønskes. Det anbefalder vi da det helt klart giver et flottere look.


Behandlingstiden er ca. 45 min.

Kontaktoplysninger

Har du yderligere spørgsmål?

Skriv til Ecolicious

Så send dem gerne til os ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står klar til at hjælpe dig! Nedenunder finder du vores kontaktoplysninger.

​Telefon

29 87 18 83

​E-mail

info@ecolicious.dk

Adresse

Skolegade 9 / Spinderiet
​2500, Valby

- Klik her for rutevejledning

Firmanavn

Ecolicious

CVR: 25611624

Cookiedeklaration

Sociale medier

 ​facebook_2  instagram_3

Åbingstider

Mandag:  09.00 - 18:00

Tirsdag: 09.00 - 18:00

​Onsdag: 09.00 - 18:00

​Torsdag: 09.00 - 19:00

​Fredag: 09.00- 19.00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Søndag: Lukket